<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Wifi beveiliging is een MUST in dit digitale tijdperk | debestevpn.nl

De Wi-Fi hotspot pas op!!

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

2 Opmerkingen
 1. kan ik ook vpn gebruiken met een mobile mifi router Huawei-3211 in het buitenland om nederlandse tv te kijken in het buitenland?

  • Hoi Harry,

   Het is mogelijk je zal moeten onderzoeken. Geen idee hoeveel je voor deze router hebt betaald, maar het makkelijkste zal zijn een router te kopen welke door de VPN aanbieder wordt aanbevolen.

   Ik heb dit zelf ook laatst gedaan en een artikel over geschreven. Het werkt prima en nu zijn al mijn apperaten automatische beschermd wanneer ze inloggen op deze router super handig en het bespaart mij een log in.

   Sorry dat ik je niet kon helpen mbt je vraag maar dit lijkt mij het handigst.

   Groeten,
   Mike

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  DeBesteVPN.nl