Livestream schaatsen 2022

Schaatsen live stream zal doorgaans te ontvangen zijn bij onze eigen de NOS livestream (gratis) of danwel Eurosport via de betaal applicatie. Mocht je in het buitenland zitten dan is dit geen probleem want met een zogenaamde VPN-aanbieder is het geen punt om een live schaatsen stream te openen.

BVN

Wanneer je buiten Nederland zit zou BVN ook een oplossing kunnen zijn. BVN is een aanbieder van Nederlandse en Vlaamse televisie. Je kan deze zender streamen via de BVN applicatie. Het enige nadeel is dat ze altijd een dag achterlopen, dus voor nieuws en een schaatsen live stream hoef je er niet te zijn. Het is echter fantastisch om in contact te blijven met de Nederlandse cultuur en om bijvoorbeeld de kinderen Sesamstraat en Klokhuis te laten kijken. De kwaliteit is redelijk, maar niet HD.

Gratis ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Overige betaalzenders

Voor betaal zenders kan je ook terecht bij de NPO Start of bij NLziet (NPO,SBS en RTL). Voor al deze zender zal je een VPN provider nodig hebben. Hieronder zal ik verder uitleggen wat een VPN aanbieder is en hoe je een schaatsen livestream kan zien.

 

Beste VPN voor een schaatsen livestream

Wat is een VPN

Een VPN is een versleutelde verbinding die ervoor zorgt je voortaan anoniem kan surfen op het internet. Je IP-adres en locatie zullen worden afgeschermd. Dit is ideaal wanneer je in het buitenland zit en zou willen inloggen op bijvoorbeeld de NPO om WK afstanden of EK afstanden livestream schaatsen te kunnen ontvangen.

Het is niet voor iedereen weggelegd er live bij te zijn en daarom wordt het WK allround schaatsen ook live uitgezonden bij de NOS. Wanneer je in Nederland woont is het kijken van de wereldbeker schaatsen geen bezwaar. De uitzendingen zijn gewoon te zien op de tv of via een WK schaatsen livestream. De narigheid begint zoals ik al eerder schreef wanneer je in het buitenland zit, live schaatsen kijken zal dan onmogelijk zijn bijvoorbeeld via een livestream NPO omdat deze geografisch geblokkeerd zal zijn.

De geo-blokkade heeft te maken met de uitzendrechten van het evenement, buiten Nederland is live schaatsen kijken bijna onmogelijk.

Gebruik je een van de aanbevolen VPN-aanbieders dan zal er een wereld voor je open gaan. Niet alleen ontwijk je geografische blokkades waardoor je vanaf nu geen last meer zal ondervinden van hindernissen op het internet, omdat je nu alle mogelijke sites kan openen. Maar de versleutelde verbinding kan meer. Vanaf nu zal je ook beschermd zijn tegen pottenkijkers die willen inbreken op je verbinding om je gegevens te stelen of je surfgedrag te onderzoeken (onze eigen overheid).

Zie artikel: Wat is VPN, TV kijken in het buitenland

WK livestream schaatsen seizoen 2019-2020

Langebaan

1-3 november: World Cup kwalificatietoernooi (Heerenveen)
15-17 november: World Cup 1 (Minsk)
22-24 november: World Cup 2 (Tomaszow Mazowiecki)
6-8 december: World Cup 3 (Nur-Sultan, voorheen Astana)
13-15 december: World Cup 4 (Nagano)
27-29 december: KPN NK Afstanden (Heerenveen)
10-12 januari: ISU EK Afstanden (Heerenveen)
25-26 januari: KPN NK Allround & Sprint (Heerenveen)
7-8 februari: World Cup 5 (Calgary)
13-16 februari: WK Afstanden (Salt Lake City)
28 februari-1 maart: WK Allround & Sprint (Hamar)
7-8 maart: ISU World Cup finale (Heerenveen)

Shorttrack

1-3 november: World Cup 1 (Salt Lake City)
8-10 november: World Cup 2 (Montréal)
29 november-1 december: World Cup 3 (Nagoya)
6-8 december: World Cup 4 (Shanghai)
24-26 januari: EK Shorttrack (Debrecen)
7-9 februari: World Cup 5 (Dresden)
14-16 februari: World Cup 6 (Dordrecht)
13-15 maart: WK Shorttrack (Seoul)

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl