<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">WK voetbal online kijken | Officiele website voor WK
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

5 Comments
 1. Hi,

  Ik zou graag het WK live volgen. Nu zie ik wel een heleboel kanalen in je artikel staan maar wat zou jij doen.

  Groetjes,
  Lee

  • Hoi Lee,

   Ik ga het WK ook volgen vanuit het buitenland en hierbij zal ik inloggen op Ziggo GO en de NPO. Hiervoor zal je buiten de EU een versleutelde verbinding voor nodig hebben. Ik zou een ExpressVPN aanraden omdat deze zeer strek zijn in het streamen van media.

   Succes,
   Mike

 2. Hoi,

  Ik stream normaal en gebruik een gratis VPN. Waarom moet ik dit niet doen volgens je?

  Groeten,
  Sport-fan

  • Hoi,

   Streamen is gevaarlijk omdat het onbetrouwbaar is en vol virussen. Een gratis vpn provider logt je data en verkoopt dit aan de hoogste bieder. Verder zijn ze beperk in gebruik en niet vergelijkbaar met een betaal service die echt niet duur zijn.

   Goeten Mike

 3. goed artikel, bedankt voor het advies eb direct 😉

  Stel een vraag

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  DeBesteVPN.nl