Xtra-PC | Super handige gadget, lees mijn Xtra-PC review

Ik heb besloten om een nieuwe gadget waar ik veel over heb gehoord, de Xtra PC, uit te proberen. Hoewel het meestal wordt aanbevolen om oudere computers te upgraden, kan het gebruikers ook helpen om elke desktopcomputer anoniem te gebruiken. En je weet hoeveel ik privacy waardeer, dat is een recht wat we allemaal moeten beschermen. Daarom denk ik dat dit een oplossing zou kunnen zijn voor diegenen onder jullie die het zich niet kunnen veroorloven hun apparaat onbewaakt achter te laten. Die hun gevoelige gegevens voor zichzelf willen houden! Maar laten we geen tijd verspillen: dit is mijn Xtra-PC aanbeveling 2018.

Laatst bijgewerkt:  dec. 2018

1

Wat is Xtra PC NL?

We moeten niet direct te enthousiast worden over dit kleine USB-apparaat. Want dit soort oplossingen zijn al jaren op de markt. Xtra PC kopen kan dus al jaren. En het werkt zoals wordt geadverteerd. Als je een klein beetje van technologie af weet, heb je misschien zelfs met open source software gespeeld om je eigen bootable Linux op USB te maken, zoals ik dat een paar jaar geleden deed. Dus als je je afvraagt: werkt Xtra PC? Ja, het werkt. Of: is Xtra-PC oplichterij? Nee, dat is het niet.

Hoewel je misschien alleen bekend bent met Windows of Mac, is er een hele nieuwe wereld met Linux. En XtraPC verzamelt de kracht van Linux om een apparaat aan te bieden dat je op je oude of trage computer kunt aansluiten en het meteen razendsnel maakt! Kortom, Xtra PC kopen betekent dat het besturingssysteem van je computer (OS) omzeild wordt, of het nu Windows of Mac is. Het lanceert een sessie over de XtraPC dongle, waarbij Linux en de hardware van je pc worden gecombineerd.

xtra pc hoe werkt het

Boost voor je computer

Nog een reden voor XtraPC aanbeveling: Omdat Linux erg licht en snel is, voelt het als een echte boost voor je computer. En je hoeft niet meer te doen dan Xtra PC op de USB poort van je pc aan te sluiten. Vervolgens zet je je apparaat aan en stelt je het gemakkelijk in. En je krijgt meteen een prestatieverbetering. Xtra-PC hardware wordt geleverd met alle software die je nodig hebt om je computer efficiënt te gebruiken, waaronder: Open Office, Firefox-webbrowser, mediaspelers en meer! Xtra PC kopen is het dus waard.

Bovendien heb je nog steeds toegang tot de bestanden op je harde schijven en kun je deze op de schijf opslaan. Dus als je problemen had met het extraheren van de gegevens van je oude computer, is dit een betere oplossing dan het gebruik van computerhersteldiensten.

KOOP XTRA-PC
XTRA PC AANBIEDING

Maak gebruik van dit uniek aanbod waarbij je de Extra PC tegen zeer gunstige prijs kunt aanschaffen. Dit aanbod is alleen maar mogelijk via deze link

2

Xtra PC NL prijs

Xtra pc prijzen

Nu weet je wat Xtra PC NL is en heb je de Xtra PC aanbeveling gelezen. Misschien wil je nu onmiddellijk een Xtra PC kopen. Maar wat kost het? Xtra PC hardware bestaat er in drie varianten. Elk is een Xtra PC flash drive die wordt geleverd met verschillende specificaties. Xtra PC Turbo 16 is de goedkoopste versie. Deze wordt geleverd met 16 GB aan opslagruimte. Je kunt niet heel veel opslaan op 16GB, dus je kunt niks met je duizenden foto’s en uren aan video’s… Ik zou deze variant aanraden als je gewoon een extra pc nodig hebt. Bijvoorbeeld om problemen met je desktopcomputer op te lossen, voor het geval er iets misgaat.

Xtra PC Turbo 32 is een beter alternatief als je een Xtra PC wilt kopen. Ten eerste is het nog sneller. Ten tweede wordt het geleverd met 32 ​​GB opslagruimte, wat twee keer zoveel is als het vorige model. Dit model is met name geschikt voor notebooks. Omdat het compact is. Je kunt het dus gemakkelijk laten zitten, ook als je op reis bent.

Perfecte super oplossing

Als laatste is Xtra PC Pro, hun ultieme oplossing. Ten eerste is het sneller dan voorgaande modellen. Ten tweede biedt het 64 GB aan opslagruimte. Ten derde heeft het FileRez, software die je bestanden terug kan halen. Maar deze voordelen gaan wel ten koste van de grootte. Het is niet zo compact als Xtra-PC Turbo 32…

Hoewel ik geen Xtra PC couponcode heb, kun je korting krijgen als je in Nederland je Xtra PC koopt. En dat maakt XtraPC voor iedereen betaalbaar. Als je meer dan één Xtra PC koopt, krijg je bovendien een extra korting van 50% op de tweede!

En welk model je ook kiest, je kunt profiteren van hun niet-goed-geld-terug-garantie van 30 dagen. Dus als je niet tevreden bent met het product, kun je het simpelweg terugsturen om een ​​volledige terugbetaling te ontvangen.

3

Bescherm je privacy met Xtra PC

Ik heb op hun website gekeken. En ik weet wat Xtra PC is. Ik weet dat ze hun verkoop argumenten richten op computerherstel en -boost. Dus ik begrijp dat je een langzame computer kunt repareren, toegang kunt krijgen tot bestanden op je oude pc of tijd en geld kunt besparen door hetzelfde apparaat langer te gebruiken. Maar wat ik interessanter vind en nog meer tot XtraPC aanbeveling leidt, is het feit dat je elke desktopcomputer kunt gebruiken zonder sporen na te laten. Omdat je het besturingssysteem van het systeem niet gebruikt, maar het besturingssysteem vanaf de Xtra PC USB. Het betekent dus dat je de bestaande bestanden op geen enkele manier aanraakt of wijzigt. Het is een volledig onafhankelijk besturingssysteem dat jij als enige kunt gebruiken.

Bescherm je wachtwoorden

Een VPN aanbieder is een begin maar nog niet voldoende, het is ook belangrijk je wachtwoorden te beschermen, lees daarom het volgende artikel Het veilig beheren van je wachtwoorden Hierin geef ik aan hoe je op een juiste manier met je wachtwoordbeheer omgaat

Veilig in gebruik

Al je dus besluit een Xtra PC kopen kun je vervolgens elke pc veilig gebruiken, zonder het risico te worden bespied of een virus te krijgen. En het is de perfecte tool wanneer je van hotel naar hotel reist. Je kunt namelijk het zakencentrum of zelfs de computer in de lobby gebruiken met je eigen besturingssysteem. Het is dan net alsof je op jouw eigen computer werkt, ongeacht waar je de XtraPC hardware aansluit. Je kunt dus toegang krijgen tot gevoelige informatie, je bankrekening controleren of verbinding maken met je sociale media-accounts.

Combineer dit met een VPN voor Linux om te garanderen dat zowel online als wereldwijd jouw online activiteit anoniem blijft. En als je je paranoïde voelt, kun je het zelfs thuis gebruiken. Koop gewoon een computer en gebruik deze uitsluitend met XtraPC. En als iemand verbinding maakt met je pc terwijl je weg bent, zijn er absoluut geen gegevens om te stelen. Omdat alles wordt opgeslagen op de USB-stick, in je zak. Ik denk dat sommige journalisten dezelfde soort methode op hun werk gebruiken.

KOOP EXPRESSVPN
ExpressVPN - DE BESTE VPN VOOR XTRA PC

Een zeer betrouwbare, stabiele en betaalbare VPN provider waar privacy en anonimiteit hoog in het vaandel staan

Xtra PC NL: Conclusie

Je hebt het einde van deze Xtra PC aanbeveling bereikt. Je weet nu wat Xtra PC is en hoe Xtra PC werkt. Naast het boosten van je oude computer, is het een apparaat dat je zou kunnen gebruiken om je privacy te waarborgen wanneer je een desktopcomputer gebruikt. Omdat elk spoor van je activiteit alleen op de USB-stick blijft staan, dus alleen op de Xtra PC hardware. Dus wanneer je het apparaat verlaat, zal het zich in dezelfde staat bevinden als waarin het was voordat je het gebruikte.

Xtra pc kopen

Het enige grote nadeel dat ik zie is dat het apparaat op Linux draait. En dit kan een probleem zijn als je software gebruikt waarvoor geen portabiliteit is. Hoewel je veel open-source alternatieven voor je behoeften kunt vinden, is Gimp geen Photoshop. En Open Office is geen Microsoft Office. Zorg er dus voor dat je alle software die je gebruikt regelmatig kunt vervangen voordat je een XtraPC kopen gaat. Hoe goed is XtraPC? Uitstekend!

Xtra PC review: Uitstekend!

Xtra PC is een gadget die efficiënt zou kunnen zijn om je privacy thuis of onderweg te beschermen. Hiermee kunnen gebruikers hun trage computers versnellen en gegevens ophalen van hun oude pc. Maar je kunt elk apparaat ook anoniem gebruiken, zonder een spoor achter te laten van je activiteit. Hoewel het op Linux draait, kan iedereen het eenvoudig gebruiken. XtraPC kopen is dus je geld waard.

Xtra pc

Maak gebruik van dit uniek aanbod waarin je de Extra PC tegen zeer gunstige prijs kan aanschaffen. Dit aanbod is alleen maar mogelijk via deze link

9 Waardering
Xtra PC

Xtra pc is je nieuwe zakcomputer. En je hoeft alleen de hardware van een desktop of laptop te lenen om deze te laten werken. Je kunt de Xtra pc hardware op elk apparaat aansluiten om een trage pc te versnellen of om te vermijden dat je sporen van je activiteit achter laat. En het is echt betaalbaar!

Beveiliging
9.5
Gebruiksvriendelijkheid
8.5
Design
9
PROS
  • Meer privacy
  • Werkt met elke Mac of Windows pc 12 jaar oud of nieuwer
  • Gebruikersvriendelijk
CONS
  • Linux is niet Windows of macOS
Wij zullen graag je mening horen

Stel een vraag

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.