ZenMate, review 2024

zenmate vpn review

ZenMate is ontwikkeld in Duitsland en een van de meest gebruikte VPN providers in Turkije. Opzoek bent naar een zeer eenvoudig gebruikersvriendelijk VPN?

Bijgewerkt: mei 2024

ZenMate VPN service

ZenMate VPN
Zenmate is overtuigd van hun servive dat ze bereid zijn hier het risico te lopen dat je niet tevreden bent. Namelijk nadat je ZenMate VPN hebt ontvangen, hebt je 30 volle dagen om te beslissen of u de juiste keuze hebt gemaakt. Niet tevreden geld terug!

ZenMate VPN service is gebruiksvriendelijk

De ontwikkeling van deze VPN aanbieder is niet over een nacht ijs gegaan. Twee jaar geleden heb ik reeds een poging gedaan om een review te schrijven over ZenMate. De VPN provider was toen niet vergelijkbaar met de huidige versie kijkende naar de server, technologie en de gebruiksvriendelijkheid.

Naarmate we steeds meer vragen kregen over ZenMate heb ik besloten de VPN provider nogmaals onder de loep te nemen. In het enthousiasme over de bevindingen is er contact met ZenMate opgenomen en hebben we tevens een korting voor elkaar kunnen krijgen voor onze lezers.

ZenMate is een gebruiksvriendelijke VPN aanbieder zonder veel poespas aan technologische aspecten. Ben je op zoek naar een VPN en heb je weinig harde eisen, behalve een beveiligde versleutelde verbinding, is deze VPN een mogelijke oplossing.

Hieronder gaan we meer gedetailleerd in op de technische aspecten van deze VPN aanbieder.

Kosten

Kijkende naar de prijs van ZenMate is deze zeer competitief. Er kunnen een onbeperkt aantal aansluitingen worden aangeboden.

zenmate vpn prijs

Specificaties

Eigenschap Elementen
Zero-logs? Ja, uw data is veilig
Werkt met torrents? JA, streamen is veilig en anoniem
Netflix US, FE, DE, UK
Multi-login 5 gelijktijdige connecties
Aantal landen 74+
Supported OS Windows, macOS, Linux, Android, iOS
Geld terug garantie 30 dagen
Protocols OpenVPN (TCP, UDP), L2TP, PPTP
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen Onbekend
Servers 3.500+

Kortingsbon

Je krijgt SUPER KORTING wanneer je gebruik maakt van deze link. ZenMate VPN vecht voor de rechten voor een vrij internet door toegang te verlenen door geo-blokkades op te heffen. Nu worden diensten zoals: Netflix, BBC, Hulu en alle grote streamingproviders een eitje om te streamen.

Hier gaan we wat dieper in de technische aspecten   

Setting

ZenMate “setting” is van eenvoudige opzet. Er is weinig flexibiliteit, wat een voordeel is maar ook een nadeel wanneer je een VPN zoek die meer geavanceerd is. Er is wel een *Kill Switch optie die “EverSecure” wordt genoemd.

*Kill Switch: je bent altijd beveiligd, ook al is er een hapering in de verbinding, de VPN zal altijd eerst aangaan voordat er weer een verbinding wordt gemaakt zodat je altijd veilig op het internet zit.

 

Zenmate interface

 

Kijkende naar de setting aspecten zijn er dus betere keuzes op de markt. ZenMate is niet geschikt wanneer je de VPN op de router (de beste VPN voor P2P en protocollen) zou willen installeren of protocollen zou willen veranderen.

Is je behoefte alleen maar streaming dan is ZenMate de “PLUG & PLAY” VPN een uitstekende keuze.

Server landen

 ZenMate logt automatisch in in de sterkste verbinding in je omgeving. Wanneer je in een andere server zou willen inloggen kan je kiezen uit meer dan 74 landen.

Log beleid

Bij elke VPN is het belangrijk te weten wat ze met je log gegevens doen. Een “must” is dat de desbetreffende VPN aanbieder geen logs opslaat, dus dat de VPN op geen enkele manier jouw surfgedrag opslaat. De oprichtingslocatie is ook van belang omdat je als abonnee valt onder het recht van het land waar de VPN is gevestigd.

Bij ZenMate heb je te maken met het Duitse recht. In Duitsland zijn zeer strenge regels m.b.t. torrent en P2P gebruik. Tot op heden zijn de VPN aanbieders niet verplicht logs te bewaren.

We slaan geen logs op en zijn dit niet verplicht onder de Duitse wet.

ZenMate

Torrents en P2P

ZenMate is niet ideal voor Torrents en P2P. Mocht je op zoek zijn naar een meer geschikte VPN aanbieder klik hier.

VPN Plugin browsers

ZenMate biedt de mogelijkheid als een plugin voor diverse browsers: Chrome, FireFox en Opera. Dit lijkt ideaal maar dit is het niet omdat, wanneer je buiten de browser gaat surfen, je nog steeds blootstaat aan de gevaren.

Streaming Video

Een VPN aanbieder gebruik je om je te beschermen tegen derden die mee willen kijken met je online activiteiten en daar mogelijk misbruik van willen maken. Een VPN is ook de ideale oplossing voor het onzichtbaar maken van je IP adres. De VPN provider zorgt ervoor dat je een IP adres krijgt door in een andere server in te loggen.

Door deze technologie is het mogelijk, bijvoorbeeld wanneer je in het buitenland zit, Nederlandse TV te kijken via de NPO of de Ziggo provider. Je logt namelijk heel eenvoudig in de door de VPN aangeboden Nederlandse server. Zo kan je ook de totale video bibliotheek van het Amerikaanse Netflix openen.

Conclusie

ZenMate is de perfecte “PLUG & PLAY” VPN voor de gebruiker die maar weinig technische eisen heeft met betrekking tot P2P of torrent. Het is een solide VPN aanbieder met een eenvoudige interface. Prima wanneer je naar een VPN zoekt waar je alleen maar zou willen streamen naar online video’s en tv programma’s. Een goed voorbeeld is de mogelijkheid Netflix Amerika te kunnen openen of Nederlandse tv te kunnen streamen vanuit het buitenland. Er zijn in totaal 5 aansluitingen te gebruiken. We hebben tevens de mogelijkheid via de genoemde link een aanbieding te doen met 50% korting. Een aanbeveling voor wanneer je in Turkije zit.

8.6 TOTALE SCORE
ZenMate

Hieronder vindt u de 6 criteria waarop wij deze VPN hebben gewaardeerd.

KWALITEIT
9.5
GEBRUIKERSGEMAK
9.5
STABILITEIT NETWERK
9.7
RANDAPPARATUUR
9.4
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
9.6
PRIJS
9.6
Pluspunten
  • stabiele snelheid
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Geschikt voor meerdere apparaten (iPhone, Andriod, Mac, Windows)
  • Eenvoudige interface
Minpunten
  • Geen goede VPN voor P2P en torrent
  • minimale VPN
star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl