<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">ZenMate | Populaire VPN voor Turkije | De Beste VPN NL
Budget

ZenMate | Populaire VPN voor Turkije

ZenMate is ontwikkeld in Duitsland en een van de meest gebruikte VPN providers in Turkije. Opzoek bent naar een zeer eenvoudig gebruikersvriendelijk VPN?


VOORDEEL:
 • stabiele snelheid
 • 14 dagen geld terug garantie
 • Geschikt voor meerdere apparaten (iPhone, Andriod, Mac, Windows)
 • Eenvoudige interface

NADEEL:
 • Geen goede VPN voor P2P en torrent
 • minimale VPN

ZenMate VPN service is gebruiksvriendelijk

De ontwikkeling van deze VPN aanbieder is niet over een nacht ijs gegaan. Twee jaar geleden heb ik reeds een poging gedaan om een review te schrijven over ZenMate. De VPN provider was toen niet vergelijkbaar met de huidige versie kijkende naar de server, technologie en de gebruiksvriendelijkheid.

Naarmate we steeds meer vragen kregen over ZenMate heb ik besloten de VPN provider nogmaals onder de loep te nemen. In het enthousiasme over de bevindingen is er contact met ZenMate opgenomen en hebben we tevens een korting voor elkaar kunnen krijgen voor onze lezers.

ZenMate is een gebruiksvriendelijke VPN aanbieder zonder veel poespas aan technologische aspecten. Ben je op zoek naar een VPN en heb je weinig harde eisen, behalve een beveiligde versleutelde verbinding, is deze VPN een mogelijke oplossing.

Hieronder gaan we meer gedetailleerd in op de technische aspecten van deze VPN aanbieder.

Kosten

Kijkende naar de prijs van ZenMate is deze zeer competitief. Er kunnen 5 apparaten worden aangesloten. De jaarlijkse abonnementskosten zijn 4.49 USD per maand.

zenmate

Specificaties

OnderwerpEigenschap
Verkeersgegevens Onbeperkt
Netwerk Type Privaat
Geheimschrift Militaire 256 bits
Server Schakelaars Onbeperkt
Server n/a
IP adressen n/a
Protocollen OpenVPN, PPTP en L2TP -protocollen
Ondersteunde apparaten Windows, Mac, iOS, Android + Plugin voor Chroom, Opera en Firefox
Ondersteuning OpenVPN Ondersteuning voor op SSL gebaseerde OpenVPN protocol met 256-bit encryptie
Type ondersteuning chat-ticket
Geld terug? Niet tevreden binnen 14 dagen
Landen gedekt 30 landen
Multi Inloggen 5 gelijktijdige logins

Kortingsbon

Je krijgt 50% KORTING wanneer je gebruik maakt van deze link.

Hier gaan we wat dieper in de technische aspecten   

Setting

ZenMate “setting” is van eenvoudige opzet. Er is weinig flexibiliteit, wat een voordeel is maar ook een nadeel wanneer je een VPN zoek die meer geavanceerd is. Er is wel een *Kill Switch optie die “EverSecure” wordt genoemd.

*Kill Switch: je bent altijd beveiligd, ook al is er een hapering in de verbinding, de VPN zal altijd eerst aangaan voordat er weer een verbinding wordt gemaakt zodat je altijd veilig op het internet zit.

 

ZenMate

 

Kijkende naar de setting aspecten zijn er dus betere keuzes op de markt. ZenMate is niet geschikt wanneer je de VPN op de router (de beste VPN voor P2P en protocollen) zou willen installeren of protocollen zou willen veranderen.

Is je behoefte alleen maar streaming dan is ZenMate de “PLUG & PLAY” VPN een uitstekende keuze.

Server landen

 ZenMate logt automatisch in in de sterkste verbinding in je omgeving. Wanneer je in een andere server zou willen inloggen kan je kiezen uit meer dan 30 landen.

Log beleid

Bij elke VPN is het belangrijk te weten wat ze met je log gegevens doen. Een “must” is dat de desbetreffende VPN aanbieder geen logs opslaat, dus dat de VPN op geen enkele manier jouw surfgedrag opslaat. De oprichtingslocatie is ook van belang omdat je als abonnee valt onder het recht van het land waar de VPN is gevestigd.

Bij ZenMate heb je te maken met het Duitse recht. In Duitsland zijn zeer strenge regels m.b.t. torrent en P2P gebruik. Tot op heden zijn de VPN aanbieders niet verplicht logs te bewaren.

Quote ZenMate: We slaan geen logs op en zijn dit niet verplicht onder de Duitse wet.

Torrents en P2P

ZenMate is niet ideal voor Torrents en P2P. Mocht je op zoek zijn naar een meer geschikte VPN aanbieder klik hier.

VPN Plugin browsers

ZenMate biedt de mogelijkheid als een plugin voor diverse browsers: Chrome, FireFox en Opera. Dit lijkt ideaal maar dit is het niet omdat, wanneer je buiten de browser gaat surfen, je nog steeds blootstaat aan de gevaren.

Streaming Video

Een VPN aanbieder gebruik je om je te beschermen tegen derden die mee willen kijken met je online activiteiten en daar mogelijk misbruik van willen maken. Een VPN is ook de ideale oplossing voor het onzichtbaar maken van je IP adres. De VPN provider zorgt ervoor dat je een IP adres krijgt door in een andere server in te loggen.

Door deze technologie is het mogelijk, bijvoorbeeld wanneer je in het buitenland zit, Nederlandse TV te kijken via de NPO of de Ziggo provider. Je logt namelijk heel eenvoudig in de door de VPN aangeboden Nederlandse server. Zo kan je ook de totale video bibliotheek van het Amerikaanse Netflix openen.

Conclusie

ZenMate is de perfecte “PLUG & PLAY” VPN voor de gebruiker die maar weinig technische eisen heeft met betrekking tot P2P of torrent. Het is een solide VPN aanbieder met een eenvoudige interface. Prima wanneer je naar een VPN zoekt waar je alleen maar zou willen streamen naar online video’s en tv programma’s. Een goed voorbeeld is de mogelijkheid Netflix Amerika te kunnen openen of Nederlandse tv te kunnen streamen vanuit het buitenland. Er zijn in totaal 5 aansluitingen te gebruiken. We hebben tevens de mogelijkheid via de genoemde link een aanbieding te doen met 50% korting.

9.3 Waardering
ZenMate

Hieronder vindt u de 6 criteria waarop wij deze VPN hebben gewaardeerd.

KWALITEIT
8.8
GEBRUIKERSGEMAK
9.5
STABILITEIT NETWERK
8.8
RANDAPPARATUUR
8.2
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
8.1
PRIJS
8.5
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

   Stel een vraag

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   DeBesteVPN.nl