Hoe kun je Ziggo Go in het buitenland kijken

Ziggo Go buitenland, is alleen maar te ontvangen door het aanschaffen van een VPN-provider. Hiermee kan je o.a geografisch blokkade opheffen, maar ook je locatie en IP-adres afschermen waardoor het mogelijk wordt anoniem op het internet te surfen en de Ziggo geo blokkade te vermijden.

Al je internetverkeer wordt vanaf nu versleuteld. Dit is geen luxe, omdat steeds meer partijen geïnteresseerd zijn in wat jij uitspookt op het internet. Je zult nu niet alleen maar moeten oppassen voor hackers, maar ook onze eigen overheid neemt vergaande maatregelen ten koste van onze privacy.

In het artikel zal ik bespreken hoe je Ziggo GO in het buitenland kan ontvangen, wat een VPN precies doet en de gevaren die nu op de loer liggen wanneer we geen VPN service gebruiken. Ziggo buitenland tv kijken in Canada is geen probleem meer voor mij.

Probeer nu
Ziggo GO buitenland kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de Ziggo GO streams ontgrendelen in het buitenland. Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

Bijgewerkt op: 21 juni 2024

Aanbieder voor Ziggo GO kijken in buitenland

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9
Hierboven staan de beste VPN om Ziggo go in het buitenland te kunnen kijken. Je kan ze testen en er is een 30-dagen-geld-terug-garantie.

Ziggo GO in het buitenland ontvangen 

1 april 2018 is ingegaan een nieuwe Europese wetswijziging van kracht gegaan. Media mag niet meer geblokkeerd worden binnen Europa. Ziggo GO in het buitenland ontvangen zal geen probleem meer zijn als je binnen Europa bent bhv wanneer je langer dan een drie maanden buiten NL zit!

Het gebruik van een versleutelde verbinding wordt zeker aangeraden omdat je nu eenmaal niet weet van op wat voor wifi je zit.

Ziggo tv kijken in het buitenland met een VPN

We hebben een duur Ziggo abonnement gekozen boven het standaard KPN-abonnement, maar zodra we ons in het buitenland bevinden worden we geografisch geblokkeerd. Ik heb hier geen andere woorden voor dan dat het lekker kinderachtig is. Wanneer ik op vakantie ben of voor zaken in het buitenland wil ik gewoon toegang hebben Ziggo in buitenland. Zodat ik Nederlandse televisie blijven kijken kan via mijn Ziggo Go (vroeger horizon go) abonnement, daar betaal ik ook voor!

Het is jammer genoeg nog vaak onbekend bij het grote publiek dat, wanneer je Ziggo go in het buitenland wilt kijken, je deze opgelegde barrière kan omzeilen met het gebruik van een VPN. Je kan dan gewoon Ziggo GO in het buitenland op je tablet, laptop of mobiel ontvangen, waar je ook ter wereld bent. Het is natuurlijk wel afhankelijk van je internetverbinding en deels van je lokale provider.

Ik kan bijvoorbeeld met mijn lokale provider geen Ziggo tv kijken in het buitenland, zelfs niet met een VPN. Via mijn ISP (Internet Service Provider) thuis is dit dan wel weer mogelijk. Ik kan mij voorstellen dat dit probleem niet uniek is wanneer je in het buitenland verblijft, maar het is natuurlijk wel lastig en verwarrend.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Het Symantec onderzoek over VPN gebruik

Het schijnt uit een onlangs gepubliceerd onderzoek van Symantec, een grote naam op het gebied van internet protectie, dat een openbaar Wifi netwerk veilig is denkt drie op de vijf mensen, 76% van de 15k ondervraagden zegt geen versleutelde verbinding te gebruikt wanneer ze inloggen op een openbare wifi netwerk. Deze netwerken zijn overal van winkelcentra, vliegvelden, restaurants, NS-station, treinen tot en met overige instellingen en bedrijven.

Het onderzoekt toont verder aan dat, maar 35% van de geënquêteerde geen idee heeft wat een versleutelde verbinding is.  Zeer zorgbarende gegevens als je dan nagaat hoeveel mensen er gevaar lopen moet er nog veel gebeuren. Het is van belang ook deze groep op de hoogte te brengen van de gevaren die ze loipen wanneer ze onbeschermd het internet gebruiken.

Het is dus eigenlijk niet vreemd dat jullie ook in het duister tasten wanneer we het hebben over een VPN-provider en de eigenschappen op het gebied van beveiliging en protectie. DJ Mental Theo heeft er in ieder geval nog nooit van gehoord.

Voor zijn werk reist hij veel en zou graag op hoogte willen blijven van live Formule 1 en de capriolen van Max Verstappen door middel van Ziggo go buitenland. Maar dit wordt dan weer geblokkeerd door de GEO-blokkade. Zoals zo velen van ons is Theo niet op de hoogte van de positieve kenmerken die een VPN-provider kan leveren. Hierdoor mist hij veel races en probeert hij op de hoogte te blijven via allerlei apps. Lekker onhandig allemaal!

Voorbeschouwing live formule 1 op Ziggo Sport met VPN Ziggo

Dit was allemaal te zien in de voorbeschouwing van de Formule 1 race van Hongarije op Ziggo Sport. Ziggo tv kijken online werkt niet zegt Mental Theo, hierop hoor je Rob Kamphues dan ook zeggen dat Theo gewoon een VPN moet gebruiken.

Als bewijs heb ik dit fragment opgenomen en laat ik bovendien zien dat wanneer je een VPN gebruikt voor Ziggo buitenland tv kijken je gewoon Ziggo formule 1 kan kijken. Niet alleen krijg je toegang tot Ziggo formule 1, maar natuurlijk ook toegang tot alle andere Ziggo zenders die Ziggo Go (vroeger horizon go) via Ziggo mobiel aanbiedt.

Ziggo buitenland tv kijken

En hoe vonden jullie de ziggo go buitenland video? Ik ben geen videoblog held, maar daar gaat het ook niet om. Het bewijs wordt geleverd dat Ziggo kijken in buitenland geen leugen is. Zelfs de presentatoren verspreken zich waardoor mijn verhaal goed onderbouwd wordt. Vanaf nu is Ziggo tv kijken in het buitenland geen illusie meer. Ziggo in het buitenland werkt.

Onderstaande staan nog enkele links naar interessante artikelen die jullie wellicht zullen aanspreken.

Zie artikel als aanvulling voor Ziggo Go buitenland: Ziggo kijken buitenland of  Nederlandse tv kijken in het buitenland

Ziggo go in het buitenland

Is het mogelijk Ziggo GO TV in het buitenland te ontvangen? Je kent het wel: je bent op vakantie of op zakenreis en wilt graag op de hoogte blijven van jouw favoriete programma’s. De enige manier om dan niets te missen van de Ziggo GO buitenlandChampions League of het commentaar van Olaf Mol tijdens Formule 1 is de geografische blokkade opheffen.

Deze blokkade kan je opheffen en Ziggo buitenland tv kijken wordt zo makkelijk toegankelijk wanneer je een VPN service aanschaft. Met een VPN-aanbieder is het mogelijk Ziggo tv kijken in het buitenland mogelijk te maken. Je IP-adres af te schermen of beter gezegd, te veranderen. Met een goede VPN-dienst krijg je toegang tot verschillende  IP-adressen. Dit aantal zal afhangen van de inlog locaties en dit verschilt per VPN service.

Elke keer wanneer je de VPN-applicatie opent kan je zelf de locatie bepalen op het openingsscherm van de VPN-provider. Zodat je de server kan omzeilen en jij dus gewoon toegang hebt om Ziggo tv kijken in het buitenland. Het spreekt voor zich dat de goedkope VPN-aanbieders ook minder inlog locaties ter beschikking hebben. Het is verstandig om te weten wat je precies wilt doen met de VPN service omdat jouw keuze anders misschien niet geschikt is voor bijvoorbeeld het openen van de Netflix USA film catalogus of Ziggo GO buitenland (Ziggo buitenland tv kijken).

Waarom is er geografische blokkade voor Ziggo Go buitenland?

Partijen zoals Ziggo, BBC iPlayer, Videoland en Netflix worden afgeschermd omdat we te maken hebben met uitzendrechten. Elk land heeft weer verschillende afspraken m.b.t. deze uitzendrechten. Ziggo buitenland tv kijken is hier geen uitzondering op helaas. Dit is de belangrijkste reden voor het afschermen van de landsgrenzen en waarom de VPN een must is wanneer je Ziggo go in het buitenland zou willen streamen.

Horizon GO app Ziggo

Het is zeer eenvoudig om de “Ziggo GO buitenland App” van Ziggo op de tablet, telefoon of computer te installeren en je hoeft geen favoriete programma’s meer te missen als je een VPN provider bezit. Ziggo tv kijken in het buitenland? Haha, dit is geen probleem meer! Bij de komende BBQ zal “Ziggo buitenland tv kijken” het onderwerp van het gesprek zijn en kan jij iedereen versteld laten staan van jouw kennis.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Wat is een VPN aanbieder?

Een VPN service creëert een versleutelde verbinding van A naar B, ook wel “end 2 end protection” genoemd. Het is voor derden bijna onmogelijk deze verbinding te kraken, waardoor je in totale anonimiteit kunt surfen op het internet. Is deze beveiliging nodig? JA!!! Partijen zoals onze overheid doen er alles aan om door middel van wetgeving zoveel mogelijk onze privacy weg te nemen.

ziggo go in het buitenland

Openingsscherm VPN service voor het kiezen van het land en server

Onze privacy op het internet

Wanneer privacy op internet ter sprake komt op onze “Pinda doorgeef feestjes*”  is de meest gehoorde reactie: “Ik heb niets te verbergen en ze mogen best zien wat ik aan het doen ben”. Wanneer we doorvragen of we bijvoorbeeld even in de computer mogen kijken wordt er schaapachtig gelachen. Conclusie is dat iedereen privacy wil en dat dit nu eenmaal niets te maken heeft of je iets te verbergen hebt of niet.

Ik ga nog een stap verder in de hoop dat we ons nu gaan beseffen dat het wel heel ernstig wordt wanneer we zonder slag of stoot zomaar onze privacy opgeven. Wie niets te verbergen heeft hoeft niets te vrezen, maar statische gezien bestaat dit helemaal niet! Geloof je mij nog steeds niet.

Nu hier begint de opsomming:

 • Een kwart van de Nederlandse bevolking gaat wel eens vreemd,
 • Bijna 12 procent heeft een verslaving,
 • 10 procent heeft een psychologische klachten,
 • 1.000.000 Nederlanders slikken antidepressiva, een veelvoud daarvan andere medicijnen,
 • Een op de tien mannen gaat regelmatig naar de hoeren,
 • Een op de zes huishoudens heeft een grote schulden of dreigt die te krijgen,
 • Honderdduizenden kinderen zijn gediagnosticeerd als niet helemaal normaal.

En jij? Nog nooit gescholden op onze politieke leiders? Op de werkster of Poolse werker zwart betaald? Nooit een compromitterende selfie gemaakt?

De controle heeft niet alleen een absoluut karakter gekregen, maar ook nog een onbeperkt geheugen. Het internet is net een olifant deze vergeet niets. Wie vandaag geen rekening houd met de relevantie van kennis of informatie over zichzelf, kan over een paar jaar behoorlijk bedrogen uitkomen. Klopt het dat je enige tijd geleden antidepressiva slikte? Was je ooit op vakantie in Irak? Had je in 2002 kiddyporno op je computer terwijl je als vrijwilliger voor “Het Hofnarretje” in Amsterdam werkte. Ben je verslavingsgevoelig en rijdt regelmatig te hard in het buitenland? Ooit heb je je kritisch uitgelaten over afluisterpraktijken en nu wil je je verkiesbaar stellen voor de lokale overheid?

De doorsnee reactie…

Natuurlijk heb je op al deze vragen  je antwoord klaar. De antidepressiva die je door de arts was voorgeschreven was na het overlijden van je zoontje. Je bent geïnteresseerd in skiën op gekke locaties naast Irak heb je ook in Polen geskied. De kidyporn was je toegestuurd. De enige verslaving die je hebt is drop. Je bent zelfs nu bereidt je nooit meer kritisch uit te laten over onze regeringsleiders. Maar het is allemaal al te laat. Alles wordt uit zijn verband getrokken zul je zeggen. Zeer suggestieve verbanden worden aan elkaar geknoopt.

Je bent onschuldig, maar de feiten spreken je tegen. Je bent nu digitaal gebrandmerkt en een paria voor de samenleving. Het is nog niet zover dus we kunnen nu nog in opstand komen wanneer onze privacy in gevaar komt van partijen zoals de overheid die ons eigenlijk horen te beschermen. De voordelen zijn dus niet alleen maar privacybescherming tegen onze eigen overheid, maar als kers op de appelmoes kunnen we ook nog Ziggo kijken buitenland realiseren.

* saai verjaardag feest van een kennis of familielid waar je heen moet

Je ISP (Internet Service Provider) voor Ziggo GO buitenland

Wist je bijvoorbeeld dat jouw ISP (Internet Service Provider) kan meekijken met de internetactiviteiten? Wanneer ze vinden dat je te veel bandbreedte gebruikt kunnen ze dit aanpassen en waarschijnlijk niet in je voordeel. Bovendien kunnen jouw activiteiten worden opgeslagen en deze zouden kunnen worden opgevraagd door derden wanneer de rechter daar toestemming voor geeft.

Het gaat er dus nogmaals niet om of je iets of niets te verbergen heeft op internet. Het gaat om jouw privacy en dat is een grondrecht. Er zijn organisaties als “Bits of Freedom” die opkomen voor de rechten van de consumenten. Hierbij gaat het vaak om fundamentele onderwerpen die op eerste gezicht onschuldig zijn, maar grote gevolgen kunnen hebben voor de maatschappij waarin we leven.

Achterdeur sleutel

Een voorbeeld is dan de zogenaamde “sleutels” die de overheid graag wil hebben, zodat ze kunnen meekijken op bijvoorbeeld chats van Whatsapp. Maar ook de Sleepnetwet waardoor de overheid vergaande bevoegdheid krijgt voor het verzamelen van internetdata van zijn inwoners. Het is totaal onduidelijk hoe onze gegevens hierna worden beschermd omdat deze verzamelde gegevens ook uitwisselen mogen worden met andere overheden (geheime diensten). Maar hoe weten we of deze partijen onze data wel goed kunnen beschermen en kan het zo zijn dat onze privégegevens dan opeens op straat liggen?

De andere partijen die geïnteresseerd zijn in jouw activiteiten zijn natuurlijk de hackers. Bij hackers gaat het niet alleen maar om meekijken. De gegevens worden gekopieerd en doorverkocht met alle gevolgen van dien.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

De privacy beschermen

Hoe moet je dan de privacy beschermen? Dit is eigenlijk heel eenvoudig. Een VPN-provider heft niet alleen geografische blokkades op maar verzorgt ook een versleutelde verbinding. Deze versleutelde verbinding zorgt ervoor dat je anoniem kunt surfen op het internet.

Een VPN provider kan nog veel meer. Een VPN beschermt ook wanneer je onderweg bent en gebruikmaakt van gratis Wifi netwerken. Deze netwerken (op het terras, bij de McDonald, in de trein, op het vliegveld) zijn vaak niet goed genoeg beschermd dus kwetsbaar voor hackers. Bovendien weet je ook niet wat de eigenaar van deze netwerken doet met jouw gegevens wanneer je gebruikmaakt van hun aangeboden netwerk

Wanneer je veilig gebruik wilt maken van een gratis Wifi netwerk, gebruik dan een VPN-provider.

VPN connectie

Waarom is een VPN provider handig

Zoals ik al eerder schreef in dit artikel “Ziggo tv kijken in het buitenland” beschermt een VPN service datastroom door deze versleuteld te versturen. Een van de voordelen van een versleutelde verbinding is dat het IP-adres ook verandert en je hierdoor anoniem op het internet surft. Je bent niet traceerbaar en de locatie is afhankelijk van bij welke server en welk land er wordt inlogt bij de VPN-aanbieder.

Met een VPN-provider bepaalt je zelf de locatie. Je kunt dus voortaan net doen alsof je fysiek op deze locatie bent. Dit noemt men het ontwijken van geografische blokkades. Deze methode is erg handig wanneer Ziggo kijken in het buitenland een wens voor je is. Inloggen op Netflix USA zodat je toegang krijgt tot de totale film database en natuurlijk kan ook weer Ziggo kijken in het buitenland. Vanaf nu zal je geen last meer hebben van geografische uitzendrechten.

Handel drijven op internet

Ebay en Marktplaats blokkeren bijvoorbeeld aanbieders van goederen die vanuit het buitenland inloggen. Ebay en Marktplaats zijn bang dat deze aanbieders dubieuze handel drijven. Met een VPN service is het eenvoudig deze blokkade te ontwijken. Hier mag je natuurlijk geen misbruik van te maken, want hiervoor is de VPN aanbieder niet bedoeld.

Wanneer downloaden of streamen een hobby van is, gebeurt dit over een lijn die beschikbaar is gesteld door jouw Internet Service Provider (ISP). Deze provider kan precies zien wat je aan het doen bent en wanneer ze denken dat je illegaal bezig bent kunnen ze bandbreedte verkleinen. Je bent namelijk volgens de kleine letters van het contact verkeerd bezig in de meeste gevallen.

ziggo go in het buitenlandDe beste VPN voor Ziggo Go in buitenland

Al de geteste VPN-providers voor Ziggo GO buitenland vind je op deze website. De applicatie kunnen zowel op de smartphone als op de computer geïnstalleerd worden. De beste deal krijgt je wanneer je een jaarabonnement afsluit. Mocht je niet tevreden zijn dan kan je in de meeste gevallen, er nog onderuit.

De meeste VPN-aanbieders hebben een 3 tot 30 dagen geld terug garantie. Met een jaarabonnement ben je dan gemiddeld het goedkoopste uit. Je kan bij de meeste VPN-aanbieders de dienst dan voor 3 tot 30 dagen test en wanneer je niet tevreden bent is er een zogenaamde Niet-goed-geld-terug-garantie. Je zou Ziggo GO buitenland dus zelf nog een keer kunnen testen. Nu kun je Ziggo tv kijken in het buitenland zonder risico.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Geld besparen

Er zijn nog twee tips die ik zou willen meegeven voor het mogelijk drukken van de kosten. De eerste tip is de multi login te delen met vrienden en familie. Er worden doorgaans zo’n 3 to 6 login geven per abonnement. De laatste tip is een VPN-router aan te schaffen. Deze router kan bijvoorbeeld de Linksys zijn waar je zelf een VPN service zoals van ExpressVPN of NordVPN op kan zetten. Het voordeel is dat je dan 1 multi login voor je gehele huishouden kan gebruiken. Dit kan superhandig zijn wanneer je “Ziggo go in het buitenland wilt kijken via Smart -tv”.

De prijs van een VPN-provider is van 2,50 tot ongeveer 7,50 euro per maand. Dit is dan ook te vergelijken met twee biertjes in de kroeg, dit om even aan te geven dat het op maandbasis je niet failliet zal gaan wanneer je een VPN service zal aanschaffen. Het is het zeker waard om Ziggo buitenland tv kijken waar te maken, download dus gratis een van de aanbevolen VPN-apps.

Er zijn ook gratis VPN-provider op de markt. Je moet echter wel oppassen met “gratis” want niets is nu eenmaal “gratis” in het leven. De partijen die je een gratis VPN aanbieden zullen op een of andere manier er aan moeten kunnen verdienen. Dit kan bijvoorbeeld door jouw internet data door te verkopen aan derde voor marketing doeleinden. De “gratis” VPN kunnen qua snelheid ook niet vergeleken worden met een betaalde VPN-provider. Kortom, wanneer je voor privacy kiest, kies dan geen “gratis” VPN-provider omdat het simpelweg niet werkt voor streaming.

Meer lezen over Nederlandse streamingdiensten dan zul je op de link moeten klikken.

Meer VPN gerelateerde artikelen

Wil je iets meer weten over privacy and veiligheid op het internet:
star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

23 Opmerkingen
 1. Het is natuurlijk achterlijk dat ze nu net voor het afschaffen van de geoblock nog zo erg hun best doen om alles te blokkeren. Ik gebruik ExpressVPN.

 2. Goedenmiddag,
  Ook ik heb sinds gistermiddag een probleem met het kijken naar Ziggo met mijn ZiggoGo App. Gebruikte in Frankrijk een VPN verbinding van TunnelBear. Na de blokkering heb ik gistermiddag NordVPN geïnstalleerd. Ook hiervan blijken alle IP adressen door Ziggo te zijn geblokkeerd.
  Graag advies hoe ik in Frankrijk naar de Nederlandse TV kan blijven kijken.
  Heb overigens contact gehad met Ziggo en zij bevestigen mijn verhaal.
  Gerard

  • Hi,

   Het werk inderdaad niet meer! Heb je Ziggo ook verteld dat ze volgens de Europese wet illegaal bezig zijn? Is lastig te begrijpen dat ze ons nog steeds blokken.

   Ik ga ermee aan de slag!!

   Groeten,
   Mike

  • Hoi,

   Ga het onderzoeken. ExpressVPN had ook problemen. Ga het navragen bij de betreffende VPN.

   Groeten,
   Mike

 3. hoop het ook, kan nu ook niet meer inloggen dus duimen dat hij het wat later weer doet. bedankt voor de reactie en fijne avond gewenst vanuit zwitserland!

 4. ik had eerder ook problemen, ook gemeld bij express vpn en dag erna deed hij het weer (via Den Haag). Maar helaas, vandaag weer geen verbinding. Hebben jullie ook weer problemen?

  • Hoi Saskia,

   Bedankt voor je mail. We zitten er bovenop. Ik heb nog geen problemen ondervonden. Ik hoop dat het een technische storing is.

   Groeten,
   Mike

 5. Thnx! Ik had gisteren zelf ook Express een bericht gestuurd. Enorm blij dat het weer werkt. De hartelijke groeten uit Zweden.

 6. Balen als een stekker want Ziggo heeft bij de laatste update iets gedaan waardoor het allemaal niet meer werkt!

 7. Hoi,

  Ik kijk al tijden NL TV vanuit Curacao via de Ziggo Go app.

  Zondagnacht is de ziggo app een tijd offline geweest ivm werkzaamheden aan de app.

  Ik start de app net voor de eerste keer weer op maar de app werkt niet meer. Ondanks het gebruik van de Express VPN app heeft de ziggo go app nu door dat ik me in het buitenland bevind.

  Heb je hier misschien al een oplossing voor?

  Groet en dank,

  Wil

  • Hoi,

   Kleine update. We hebben gevraagd aan ExpressVPN om weer een server beschikbaar te maken voor NL. Ik houd jullie op de hoogte en kom met advies over een alternatief.

   Groeten,
   Mike

  • Hoi,

   We hebben gevraagd aan ExpressVPN om weer een server beschikbaar te maken voor NL. Ik houd jullie op de hoogte.

   Groeten,
   Mike

  • Hi,

   Jeetje je hebt gelijk! Super vervelend. Ik gebruik het ook altijd express. Durf nu niet te garanderen hoe lang ExpressVPN niet gaat werken. Wat ik nu moet doen is mijn artikelen ook veranderen. Ik zal een aantal aanbieders moeten testen opnieuw. Ik zal dat volgende week moeten doen. Ik zal je op de hogtie houden.

   Groeten,
   Mike

   • Hoi,

    We hebben gevraagd aan ExpressVPN om weer een server beschikbaar te maken voor NL. Ik houd jullie op de hoogte.

    Groeten,
    Mike

 8. Klopt het dat je sinds 6 maart 2018 geen Ziggo meer kunt kijken, ook niet via een VPN.

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl