<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">ziggo go buitenland kijken door opheffen geografische blokkade
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

23 Comments
 1. Klopt het dat je sinds 6 maart 2018 geen Ziggo meer kunt kijken, ook niet via een VPN.

 2. Hoi,

  Ik kijk al tijden NL TV vanuit Curacao via de Ziggo Go app.

  Zondagnacht is de ziggo app een tijd offline geweest ivm werkzaamheden aan de app.

  Ik start de app net voor de eerste keer weer op maar de app werkt niet meer. Ondanks het gebruik van de Express VPN app heeft de ziggo go app nu door dat ik me in het buitenland bevind.

  Heb je hier misschien al een oplossing voor?

  Groet en dank,

  Wil

  • Hoi,

   Kleine update. We hebben gevraagd aan ExpressVPN om weer een server beschikbaar te maken voor NL. Ik houd jullie op de hoogte en kom met advies over een alternatief.

   Groeten,
   Mike

  • Hoi,

   We hebben gevraagd aan ExpressVPN om weer een server beschikbaar te maken voor NL. Ik houd jullie op de hoogte.

   Groeten,
   Mike

  • Hi,

   Jeetje je hebt gelijk! Super vervelend. Ik gebruik het ook altijd express. Durf nu niet te garanderen hoe lang ExpressVPN niet gaat werken. Wat ik nu moet doen is mijn artikelen ook veranderen. Ik zal een aantal aanbieders moeten testen opnieuw. Ik zal dat volgende week moeten doen. Ik zal je op de hogtie houden.

   Groeten,
   Mike

   • Hoi,

    We hebben gevraagd aan ExpressVPN om weer een server beschikbaar te maken voor NL. Ik houd jullie op de hoogte.

    Groeten,
    Mike

 3. Balen als een stekker want Ziggo heeft bij de laatste update iets gedaan waardoor het allemaal niet meer werkt!

 4. Thnx! Ik had gisteren zelf ook Express een bericht gestuurd. Enorm blij dat het weer werkt. De hartelijke groeten uit Zweden.

 5. ik had eerder ook problemen, ook gemeld bij express vpn en dag erna deed hij het weer (via Den Haag). Maar helaas, vandaag weer geen verbinding. Hebben jullie ook weer problemen?

  • Hoi Saskia,

   Bedankt voor je mail. We zitten er bovenop. Ik heb nog geen problemen ondervonden. Ik hoop dat het een technische storing is.

   Groeten,
   Mike

 6. hoop het ook, kan nu ook niet meer inloggen dus duimen dat hij het wat later weer doet. bedankt voor de reactie en fijne avond gewenst vanuit zwitserland!

 7. Goedenmiddag,
  Ook ik heb sinds gistermiddag een probleem met het kijken naar Ziggo met mijn ZiggoGo App. Gebruikte in Frankrijk een VPN verbinding van TunnelBear. Na de blokkering heb ik gistermiddag NordVPN geïnstalleerd. Ook hiervan blijken alle IP adressen door Ziggo te zijn geblokkeerd.
  Graag advies hoe ik in Frankrijk naar de Nederlandse TV kan blijven kijken.
  Heb overigens contact gehad met Ziggo en zij bevestigen mijn verhaal.
  Gerard

  • Hi,

   Het werk inderdaad niet meer! Heb je Ziggo ook verteld dat ze volgens de Europese wet illegaal bezig zijn? Is lastig te begrijpen dat ze ons nog steeds blokken.

   Ik ga ermee aan de slag!!

   Groeten,
   Mike

  • Hoi,

   Ga het onderzoeken. ExpressVPN had ook problemen. Ga het navragen bij de betreffende VPN.

   Groeten,
   Mike

 8. Het is natuurlijk achterlijk dat ze nu net voor het afschaffen van de geoblock nog zo erg hun best doen om alles te blokkeren. Ik gebruik ExpressVPN.

  Stel een vraag

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  DeBesteVPN.nl