Ziggo kijken in het buitenland | Opheffing geografische blokkade

Ziggo kijken in het buitenland is alleen mogelijk met een VPN provider. Hiermee kunt u de geografische blokkade opheffen.

Laatste update is geweest 24 september, 2017

Best getest VPN providers voor Ziggo GO kijken wanneer je in het buitenland zit

NordVPN | Zeer uitgebreid VPN en goedkoope

NORDVPN is een uitgebreid VPN providers en een van de goedkoopste voor de Nederlandse VPN markt. Top anonimiteit en ...

9.4
2 ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste VPN aanbieders voor in Nederland. De VPN provider heeft servers in vele landen en is een ...

9.3
3 VyprVPN  | Meer dan standaard

VyprVPN | Meer dan standaard

VyprVPN is een zeer geschikte VPN provider, gemaakt om u te beschermen tegen indringers op het internet. Tevens bieden ...

9
4 PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN is een Zweedse VPN aanbieder opgericht in 2009. Ook al bestaan ze al een tijdje, echt bekend zijn ze nog ...

8.7
Volledige lijst aan het einde van dit artikel

Het bewijs van Ziggo ontvangen in het buitenland

Ziggo kijken in het buitenland

U kent het wel: u bent op vakantie of op zakenreis en wilt graag op de hoogte blijven van uw favoriete programma. De enige manier om dan niets te missen van de Ziggo kijken in het buitenlandChampions League of het commentaar van Olaf Mol tijdens Formule 1 is de geografische blokkade opheffen.

Deze blokkade kunt u opheffen door een VPN provider aan te schaffen. Met een VPN is het mogelijk uw IP-adres af te schermen of beter gezegd, te veranderen. Met een goede VPN dienst heeft u toegang tot verschillende anonieme IP adressen. Het zal afhangen van uw VPN uit hoeveel locaties u kunt kiezen en hoeveel servers er zijn per land.

Elke keer wanneer u inlogt kunt u zelf uw locatie bepalen op het openingscherm van de VPN provider.

Waarom is er geografische blokkade?

Partijen zoals Ziggo, BBC en Netflix worden afgeschermd omdat we te maken hebben met uitzendrechten. Elk land heeft weer verschillende afspraken m.b.t. deze uitzendrechten. Dit is de belangrijkste reden voor het afschermen van de landsgrenzen en waarom Ziggo kijken in het buitenland niet mogelijk is.

Ziggo App

Het is zeer eenvoudig “Ziggo GO” app van Ziggo op uw tablet, telefoon of computer te installeren en u hoeft geen van uw favoriete programma’s meer te missen mits u een VPN provider aanschaft. Ziggo kijken in het buitenland kan dus.

 

Wat is een VPN?

Een VPN provider creëert een versleutelde verbinding van A naar B, ook wel “end 2 end protection” genoemd. Het is voor derden bijna onmogelijk deze verbinding te kraken, waardoor u in totale anonimiteit kunt surfen op het internet.

Ziggo kijken in het buitenland We het hebben over anonimiteit op het internet is de meest gehoorde reactie: “Ik heb niets te verbergen en ze mogen best zien wat ik aan het doen ben”. Wanneer we doorvragen of we bijvoorbeeld even in de computer mogen kijken wordt er schaapachtig gelachen. Conclusie is dat iedereen privacy wil en dat dit nu eenmaal niets te maken heeft of u iets te verbergen hebt.

Wist u bijvoorbeeld dat uw ISP (Internet Service Provider) kan mee kijken met uw internet activiteiten? Wanneer ze vinden dat u te veel bandbreedte gebruikt kunnen ze dit aanpassen en waarschijnlijk niet in uw voordeel. Tevens kunnen uw activiteiten worden opgeslagen en deze zouden kunnen worden opgevraagd door derden wanneer de rechter daar toestemming voor geeft.

Het gaat er dus niet om of u iets of niets te verbergen heeft op internet. Het gaat om uw privacy. Er zijn organisaties als “Bits of Freedom” die opkomen voor de rechten van de consumenten. Hierbij gaat het vaak om fundamentele onderwerpen die op eerste gezicht onschuldig zijn maar grote gevolgen kunnen hebben voor de maatschappij waarin we leven. Een voorbeeld is dan de zogenaamde “sleutels” die de overheid graag wil hebben, zodat ze kunnen meekijken op bijvoorbeeld chats van Whatsapp.

De overige partijen die geïnteresseerd zijn in uw activiteiten zijn de hackers. Bij hackers gaat het niet alleen maar om meekijken. Uw gegevens worden gekopieerd en doorverkocht met alle gevolgen van dien.

 

Ziggo kijken in het buitenlandUw privacy beschermen

Hoe moet u dan uw privacy beschermen? Dit is eigenlijk heel eenvoudig. Een VPN provider heft niet alleen geografische blokkades op maar verzorgt ook een versleutelde verbinding. Deze versleutelde verbinding zorgt ervoor dat u anoniem kunt surfen op het internet.

Een VPN provider kan nog veel meer. Een VPN beschermt u ook wanneer u onderweg bent en gebruik maakt van gratis WiFi netwerken. Deze netwerken (op het terras, bij de McDonald, in de trein, op het vliegveld) zijn vaak niet goed genoeg beschermd dus kwetsbaar voor hackers. Tevens weet u ook niet wat de eigenaar van deze netwerken doet met uw gegevens wanneer u inlogt op hun netwerk.

Wanneer u veilig gebruik wilt maken van een gratis WiFi netwerk, gebruik dan een VPN provider.

 

Waarom is een VPN provider handig

Zoals ik u eerder al schreef in dit artikel beschermt een VPN uw datastroom door deze versleuteld te versturen. Een van de voordelen van een versleutelde verbinding is dat uw IP-adres ook verandert en u hierdoor anoniem op het internet surft. U bent ontraceerbaar en uw locatie is afhankelijk van bij welke server en welk land u inlogt bij uw VPN provider.

Met een VPN provider bepaalt u zelf uw locatie. U kunt dus voortaan net doen alsof u fysiek op deze locatie bent. Dit noemt men het ontwijken van geografische blokkades. Deze methode is erg handig wanneer Ziggo kijken in het buitenland een wens voor u is. Inloggen op Netflix USA zodat u toegang krijgt tot de totale film database kan ook een pre zijn. U zult geen last meer hebben van geografische uitzendrechten.

Ebay en Marktplaats blokkeren bijvoorbeeld aanbieders van goederen die vanuit het buitenland inloggen. Ebay en Marktplaats zijn bang dat deze aanbieders dubieuze handel drijven. Met een VPN is het eenvoudig deze blokkade te ontwijken. U dient hier natuurlijk geen misbruik van te maken want hiervoor is de VPN niet bedoeld.

Wanneer downloaden of streamen een hobby van u is gebeurt dit over een lijn die beschikbaar is gesteld door uw Internet Service Provider (ISP). Deze provider kan precies zien wat u aan het doen bent en wanneer ze denken dat u illegaal bezig bent kunnen ze uw bandbreedte verkleinen. U bent namelijk volgens de kleine letters van het contact verkeerd bezig in de meeste gevallen.

 

Ziggo kijken in het buitenlandDe beste VPN

Al de geteste VPN providers van deze website kunnen zowel op uw smartphone als op de computer geïnstalleerd worden. De beste deal krijgt u wanneer u een jaarabonnement afsluit. Mocht u niet tevreden zijn dan kunt, u in de meeste gevallen, er nog onderuit. Met een jaarabonnement bent u dan gemiddeld het goedkoopste uit..

De prijs van een VPN provider is van 3,00 tot ongeveer 7,50 euro per maand. Er zijn ook gratis VPN providers op de markt. U moet echter wel oppassen met “gratis” want niets is nu eenmaal “gratis” in het leven. De partijen die u een gratis VPN aanbieden zullen op een of andere manier aan u moeten kunnen verdienen. Dit kan bijvoorbeeld door uw internet data te verkopen aan derde voor marketing doeleinden. De “gratis” VPN kunnen qua snelheid ook niet vergeleken worden met een betaalde VPN provider. Kortom wanneer u voor uw privacy kiest, kies dan geen “gratis” VPN provider.

Ziggo kijken in het buitenland

 

Overige best getest VPN verbindingen

NordVPN | Zeer uitgebreid VPN en goedkoope

NORDVPN is een uitgebreid VPN providers en een van de goedkoopste voor de Nederlandse VPN markt. Top anonimiteit en ...

9.4
2 ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste VPN aanbieders voor in Nederland. De VPN provider heeft servers in vele landen en is een ...

9.3
3 VyprVPN  | Meer dan standaard

VyprVPN | Meer dan standaard

VyprVPN is een zeer geschikte VPN provider, gemaakt om u te beschermen tegen indringers op het internet. Tevens bieden ...

9
4 PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN is een Zweedse VPN aanbieder opgericht in 2009. Ook al bestaan ze al een tijdje, echt bekend zijn ze nog ...

8.7
5 CyberGhost VPN |  Een nieuwe en verbeterde versie 2.0

CyberGhost VPN | Een nieuwe en verbeterde versie 2.0

CyberGhost VPN is reeds een oude gediende op de van markt. Ze hebben onlangs hun benadering tot de VPN markt veranderd ...

8.5

 

Ziggo kijken in het buitenland

Laat ons uw gedachte weten

Laat een bericht achter